Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Konkurs] "Postuję i wygrywam" edycja 2
Forum Wielotematyczne > Forum Wielotematyczne > Konkursy
Admin
Druga edycja konkursu "Postuję i wygrywam"

Wyniki poprzedniej edycji znajdują sie tutaj

Krótkie przypomnienie na czym polega konkurs:
==================================
W konkursie jak we wszystkim konkurach na tym forum biorą udział automatycznie wszyscy zarejestrowani użytkownicy.
Którzy przy końcu każdej edycji konkursu mają dłuższy staż na forum niż 1 kalendarzowy miesiąc.

Jak zwiększyć swoje szanse w konkursie ?
Kryteriami oceniany będą wszystkie posty użytkownika pod kątem wartości merytorycznej. Oznacza to, że wygrywać będą te osoby, których posty i zakładane tematy będą najbardziej ciekawe, użyteczne oraz wyróżniały się zawartą ilością informacji które mogą okazać się przydatne dla innych użytkowników.

Jak pisać żeby wygrać
Aktywność użytkowników będzie analizowana przez cały okres trwania danej edycji konkursu.
W ostatnim dniu każdego miesiąca będą ogłaszane wyniki i na podstawie nich przyznana będzie nagroda.
Wyniki będą ogłaszane w dziele "Konkursy" jako nowy wątek

Ile osób jest nagradzanych w każdej edycji konkursu ?
Jedna edycja konkursu trwa 1 kalendarzowy miesiąc i w jednej edycji będzie nagradzany najaktywniejszy użytkownik.
Laureat konkursu będzie mógł tylko jeden raz zostać wybrany zwycięzcą.

Jakie są przewidziane nagrody dla zwycięzcy ?
Konkurs "Postuje i wygrywam" ma znaczenie raczej symboliczne mające na celu przede wszystkim dobrą zabawę.
Jest to stały konkurs z nagrodami co miesiąc wiec ze względu że nagrody są fundowane przezemnie są one na tyle atrakcyjne na ile pozwala mi moja kieszeń smile.gif

Zwycięzca każdej edycji otrzymuje:
- Doładowanie prepaid na telefon komórkowy o wartości 10zł
- Lub jego równowartość jako wpłata na konto
- Oraz zaszczytną rangę "Przyjaciel forum" nyam1.gif

Nabijanie bezsensownych postów bez wartości merytorycznej prędzej doprowadzi cię do ostrzeżenia na forum niż otrzymania nagrody.
ToDi
Dostałem wgrana XD Wzbogaciłem się o 1o zł ;d
Kawior
Gratuluję smile.gif oby tak dalej
Admin
Mam nadzieje że to zachęci do częstszego klikania smile.gif
Admin
Przyznam , że ciężko jest wybrać zwycięzce gdy udziela się kilku stałych użytkowników...
Wybór był naprawdę trudny...bo poprostu nie było z kogo wybierać...
W tej sytuacji będę musiał przyznać nagrodę jednemu z moderatorów... dokładnie mam na myśli Kawior'a

Gratuluje Kawior zgłoś się po odbiór nagrody nyam1.gif
Kawior
Właściwie to myślałem że jako moderator nie biorę udziały w tej zabawię smile.gif
Myślę więc że wygraną przeznaczymy na cele charytatywne, a dokładniej myślę o wyszukiwarce charytatywnej
Kamilek000
Witam mam do zaoferowania wspaniały quiz dzieki ktoremu kazdy kto go rozwiaze poprawnie (minimum 80% uzyskanych pkt) otrzyma na zachete 100 zł a pozniej jeszcze wiecej excl.gif!!!!!!! To naprawde działa excl.gif!! jestem w tym juz kilka ładnych miesiecy i sporo juz zarobilem excl.gif! Polecam wszystkim !

Prosze wejsc w link ponizej i rozwiazac quiz, wyslac sms i KASA WASZA.

http://www.superquiz.pl/?t=6280
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.