Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Schowaj babci dowód
Forum Wielotematyczne > Forum Wielotematyczne > Na wesoło
Admin
Na ircu i gg krąży nowy łańcuszek przed wyborczy co o nic sądzicie:) ?

CYTAT
Idą wybory. Nie da się tego ukryć. Trzeba uratować ten Kraj. Dlatego powstała akcja "Schowaj Babci dowód". Zapoczątkowana dziś na IRC przenosi się do świata "bardziej przyjaznego". Czyli na strony Internetowe i fora.
Podaj dalej, to nie jest chain tylko ratowanie tego państwa!
wait
Heh ludzie to potrafią laugh.gif To nie pierwszy i nie ostatni taki łańcuszek, który dostanienie na gg :-) To dopiero początek... :-)
chrzanek
he dobre, ludzie z irca maja pomysly, mozna to zobaczyc na bash.org.pl
plonik1
Jakby mi ktoś to wysłał to by zobaczył takie coś:
CYTAT
Jeśli czytasz tę wiadomość to znaczy, że wysłałeś mi na GG "łańcuszek".

A to oznacza, że jesteś spamerską k***ą i naprawdę mało interesuje mnie, czy się znamy, czy spaliśmy ze sobą, czy po prostu masz kominka na swojej liście, bo go lubisz.
Tym samym daję ci minutę na napisanie "przepraszam", albo raz na zawsze wylądujesz w mojej liście zablokowanych.

I naprawdę g***o mnie obchodzi, że chciałeś dobrze. Że wysłałaś ten łancuszek, aby ostrzec mnie przed groźnym wirusem, wygaszaczem, może pragnęłaś bym złożył hołd papieżowi, albo połączył się z innymi w żalu wynikłym z jakiejś tragedii. G***o mnie obchodzi, że gasło jakieś dziecko, komuś potrzeba było danej grupy krwi, ktoś poprosił cię o modlitwę i kazał ci rozesłać wiadomość do 10 osób, bo w przeciwnym razie stałoby ci się coś złego.

Jesteś bardzo, bardzo naiwnym idiotom jeśli uwierzyłeś, że wysłanie jakiejkolwiek wiadomości ileś tam razy przyniesie jakikolwiek skutek. Łańcuszki zawsze są spamerskim g****m, na które nabierają się największe intelektualne muły. Ty zaliczasz się do tych mułów.
Zostało ci 15 sekund na przeprosiny...

Już wiecie co sądze o tego typu akcjach smile.gif
chrzanek
Akurat ta akcja jest dobra i radze ci schowac babci dowod biggrin.gif, jak chcesz zeby w polsce sie poprawilo xD.
wait
Ja też nie lubię jak ktoś mi na gg wysyła łańcuszki, nigdy na nie nie odpisuje, ale tego typu co w pierwszym poście są to swojego rodzaju żart :-)
firex
Mój sposób na łańcuszki:
CYTAT
To jest idiotyczny łańcuszek SRANIA NA LANCUSZKI. Jeśli srasz na łańcuszki szczęścia wyślij ten łańcuszek wszystkim znajomym. Jesli wyślesz to :
5 osobom- nic sie nie stanie
10 osobom - nic sie nie stanie
15 osobom - tez pewnie nic sie nie stanie
20 osobom - zgadnij co się stanie ? Otoż też Nic się kurwa nie stanie !!!
po wysłaniu tego spammerom jak na razie nic nie dostałem. Ja nie lubię łańcuszków typu "wyślij n osobom...", "wejdź na www.....", czy "Dołącz się do tej listy, pomysl zyczenie, bla,bla...." - czyli większość wink.gif tego typu łańcuszek "schowaj babci...." nie jest zły, a łańcuszki przy których można się pośmiać nie są denerwujące biggrin.gif
Admin
Za 2 dni głosowanie, schowajcie babi dowód ... Poważnie:D
szołjorbady^^
Sławek, nie żałujesz że nie możesz głosować? czy raczej masz na to wylane? ;-) Czy jest możliwość głosowania w UK?
Admin
CYTAT(szołjorbady^^)
Sławek, nie żałujesz że nie możesz głosować? czy raczej masz na to wylane? ;-) Czy jest możliwość głosowania w UK?

Oczywiście , żę mogę w UK ale mi wypadł wyjazd na jutro i niezbyt bede wstanie zagłosować
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.