Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hey wszystkim
Forum Wielotematyczne > Forum Wielotematyczne > Przedstaw się
justa99
Hey wszystkim
Jestem tu bo szukam wiec mam nadzieje ze znajde. Mam pomysly i chcialabym je zrealizowac, wiec moze tu uda sie kogos znalesc kto pomoże.

Pozrofka dla wszystkich
kathia
CYTAT(justa99 @ pią, 03 paź 2008 - 10:06) *
Hey wszystkim
Jestem tu bo szukam wiec mam nadzieje ze znajde. Mam pomysly i chcialabym je zrealizowac, wiec moze tu uda sie kogos znalesc kto pomoże.

Pozrofka dla wszystkich

a jaki to pomysł???????????????????
justa99
Chcialabym wydawac ksiazki z dziedziny ezoteryki duchowej. Szukam wiec ludzi ktorzy są w stanie pomoc. Do tej pory udalo mi sie doprowadzic do wydania 2 ksiazki. Chcialabym dalej wiec szukam.
kathia
2?????????? wow widocznie lubisz to robić. a opowiesz mi o tej ezoteryce duchowej? może wtedy jakoś pomoge.smile.gif
justa99
Moze dam jakis art na tym forum jelsi tylko Admin zaakceptuje. Dalam info ze szukam wydawniactwa ale jakos nie zostało zaakceptowane. Tu nie bardzo pasuje zeby sie rozpisywac. Moze sprobuje napisac jakis art.
Kawior
Gdzie dałaś takie info?
Posty na forum pojawiają się od razu, nie trzeba czekać na ich akceptacje
justa99
Jest taki dzial Tablica Ogloszen i tam chcialam umiescic info o mojej sprawie ale pojawil sie komunikat ze jak tylko Admin zatwierdzi wiadomosc sie pojawi.

Dla ciekawych dalam kilka opowiesci ktore nie dawno udalo mi sie doprowadzic do wydania.

http://pomagamy.org/Troche-ezoteryki-Opowi...ckie-t1201.html
Kosaburo
Hejka Ziomie pomożemy ja nie wiem ale może spróbuję tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.