IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum Wielotematyczne

Forum - Pomagamy.org jest miejscem gdzie internauci łącza sie w ogromną społeczność aby razem tworzyć Polskie Centrum Pomocy.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcją na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum zyskujesz automatycznie szansę wygrania cennych nagród w naszych licznych konkursach.
Prosimy cię abyś zapoznał sie z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami pomagać Kliknij tutaj aby sie zarejestrować.
Pamiętaj: My nagradzamy naszych użytkowników za spędzone chwile na forum.

Reply to this topicStart new topic
> Pomóżmy sobie wzajemnie., Wymiana linków.
RTV-lux-AGD
post pią, 15 sty 2010 - 13:44
Post #1

Nowy na forum

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 12,238
Numer GG: 13464321

Reputacja: brak
----------

Witam wszystkich serdecznie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mam prośbę do wszystkich użytkowników portalu aukcyjnego Allegro.pl a mianowicie uczestniczę w pewnym programie na stronie cokupić.pl, należącej do grupy Allegro. Chodzic o to, że jeżeli ktoś zaloguję się z mojego zaproszenia na tej stronce to ja dostanę wtedy 30 pkt ( punkty mogę wymienić na nagrody ). Podczas logowania należy podać tylko hasło i login z Allegro. Automatycznie zostaniecie dodani do moich znajomych. To nic nie kosztuję.

Oto link :

https://cokupic.pl/zaproszenie/RTV-lux-AGD

Oczywiście osoby, które się zalogują, mogą mnie poprosić o pomoc przy innych tego typu programach czy konkursach. Wystarczy napisać na gg, maila lub tutaj.

Pozdrawiam ! (IMG:style_emoticons/default/nyam1.gif)

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: czwartek, 11 marzec 2010 - 14:24
prace licencjackie   Kredyty